kaercher logo super clean
Importator direct produse curatare profesionale
telefon pentru contact, informatii, comenzi:
021 - 224 42 92
 
Home Service Consultanta Contact
Categorii produse
Service
Service pentru masini de spalat cu jet presiune din gama profesionala sau hobby, aspiratoare mediu umed sau uscat, masini de spalata pavimentul, masini de maturat-aspirat, produse de firma germana Karcher.

Pentru toate aparatele comercializate, firma noastra asigura service, piese de schimb si consumabile atat in perioada de garantie cat si post-garantie.

Pe tot parcursul desfasurarii contractului, incepand din faza initiala si pana la finalizarea lucrarilor de montaj si efectuarea probelor, precum si in perioadele de garantie si post-garantie, se pastreaza permanent si cu deosebita minutiozitate legatura cu clientul.

Firma asigura service-ul cu personal autorizat atat in perioada de garantie, cat si post-garantie, precum si testarea produselor inaintea achizitionarii, accesorii, piese de schimb si training al personalului ce urmeaza a le utiliza.
Pentru revizie in service, se asigura 6 luni garantie, piese de schimb pe stoc sau in termen de 7-10 zile de la data confirmarii comenzii (in cazuri exceptionale). Interventia se face local, iar in cazuri de anvergura - reparatie se face la sediul nostru din Bd. Maresal Averescu 8-10, sector 1, Bucuresti.

Timpul de interventie este de 12-48 ore de la momentul sesizarii.
 
 
Link-uri utile: Aparate de spalat - Aparate de spalat cu jet - Masini de spalat pardoseala - Service Karcher