kaercher logo super clean
Importator direct produse curatare profesionale
telefon pentru contact, informatii, comenzi:
021 - 224 42 92
 
Home Service Consultanta Contact
Categorii produse
Despre
SC SUPER-CLEAN SRL si-a inceput activitatea in 1998, prin importul si distributia de detergenti industriali concentrati, devenind reprezentant unic in Romania al companiilor daneze Super-Ren Rengøring si Knud E. Dan.
SC SUPER-CLEAN SRL a cunoscut o dezvoltare continua, largindu-si permanent sfera de clienti si produse si perfectionand calitatea produselor si serviciilor oferite.
Din anul 2000, societatea este dealer autorizat al concernului german Alfred Kärcher G.m.b.H. (unul dintre leaderii mondiali in domeniul sistemelor de curatat), distribuind cu succes pe piata romaneasca o gama foarte larga de sisteme de curatat profesionale.
In perioada 2004- 2005, societatea SUPER-CLEAN s-a remarcat printr-un ritm deosebit de crestere, in 2005 ocupand locul 1 intre cei aproximativ 36 de dealeri Kärcher existenti in Romania, din punct de vedere al vanzarilor anuale de aparate Kärcher. Aceasta crestere importanta s-a datorat in mare parte contractelor de amploare derulate de catre SUPER-CLEAN cu unii cei mai importanti clienti ai sai (URBAN S.A., SC NIRO IMPEX SRL, TUBORG, CARREFOUR BANEASA, AVICOLA CALARASI, POLARIS M. HOLDING Constanta, C.N. TAROM), contracte care au constat in livrarea si intretinerea de aparate de spalat profesionale, precum si a peste 40 de masini de maturat stradale si a peste 300 de masini de maturat cu actionare manuala pentru salubritatea oraselor Bucuresti, Brasov, Arad, RamnicuValcea, Ploiesti, Otopeni.

ACTIVITATI: import, distributie, consultanta, service
 
 
Link-uri utile: Aparate de spalat - Aparate de spalat cu jet - Masini de spalat pardoseala - Service Karcher