kaercher logo super clean
Importator direct produse curatare profesionale
telefon pentru contact, informatii, comenzi:
021 - 224 42 92
 
Home Service Consultanta Contact
Categorii produse
Masini de frecat/aspirat cu tractiune Karcher

Masini de frecat/aspirat versiunea W sunt echipate standard, pentru manuirea usoara, cu un motor de tractiune conectabil. Se mai adauga : schimbator rapide perie, functie de maturare (BR), dozator de detergent (Dose). Curata si intretin temeinic si rapid pardoselile dure si elastice din supermarket-uri si intreprinderi industriale, depozite, sali de sport etc.

Masinile din gama B 60 – adecvate pentru o gama larga de aplicatii, in functie de diferitele capete de periere si latimile de lucru diferite. Rezervor de maturare integrat:  murdaria grosiera este maturata si colectata in rezervorul intregrat. Capetele de periere disponibile in doua dimensiuni : 55 sau 65 cm.

Masinile din gama B 80 – masini suple, pentru suprafete mari. Echipate cu cele mai noi, robuste si usor de intretinut tehnologii ale capetelor de periere. Capetele de periere disponibile in doua dimensiuni: 65 sau 75 cm. Capacitate foarte mare datorita sitemului rezervor-in-rezervor (80 l).Alimentarea cu apa se face printr-o pompa.
BD 80/120 W Bp Pack – cea mai mare si mai puternica masina de la Kärcher in domeniul sau.Interval mare de lucru: Utilizare redusa de apa datorita sistemului Aqua-Mizer si rezervorului mare cu capacitate 120 l. Executie robusta si pentru utilizari industriale !

Masini de frecat/aspirat cu tractiune Karcher
Masini de frecat/aspirat cu tractiune Karcher
 
 
 
Link-uri utile: Aparate de spalat - Aparate de spalat cu jet - Masini de spalat pardoseala - Service Karcher