kaercher logo super clean
Importator direct produse curatare profesionale
telefon pentru contact, informatii, comenzi:
021 - 224 42 92
 
Home Service Consultanta Contact
Categorii produse
Service Karcher Bucuresti Consumabile Karcher

Consumabile Karcher

Pe toata perioada desfasurarii contractului echipa noastra pastreaza legatura cu dumneavoastra, oferindu-va sprijinul in orice problema veti avea in legatura cu functionarea aparatelor achizitionate. Totodata oferim clientilor nostri atat service in perioada de garantie si post-garantie, cat si consumabile Karcher.

Pentru toata gama de aparate pe care o comercializam dispunem de piese de schimb si service Karcher. Pentru a beneficia de sprijinul nostru trebuie doar sa ne contactati si ne vom prezenta la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

    Veronica
1. Vreau sa va spun ca de cate ori am avut nevoie de vreo piesa am gasit-o la ei iar daca n-o aveau chiar se tineau de cuvant si o aduceau in cateva zile.

    Julian
2. Sunt de cuvant in chestiunea asta. Am avut si eu nevoie de o piesa la un moment dat si mi-au promis ca o aduc in cel mult 5 zile si s-au tinut de cuvant.

    Voicu
3. De cate ori am avut nevoie de schimbarea uneo piese sau de consumabile Karcher pentru masini au raspuns de fiecare data solicitarilor mele. Sunt multumit de serviciile lor.

    Tudor
4. In privinta pot spune ca ofera un service Karcher cum n-am mai gasit in alte parte.

    Traian
5. Se vede ca stiu cum sa lucreze cu clientii. Eu am apelat la ei in mai multe randuri. Am avut probleme cu una din masini si m-au ajutat de fiecare data.

 
 
Link-uri utile: Aparate de spalat - Aparate de spalat cu jet - Masini de spalat pardoseala - Service Karcher